Main Privacy Policy DMCA Contacts
» » Елена Велевска - Ѓердан За Душата (Песни Што Не Стареат)

Елена Велевска - Ѓердан За Душата (Песни Што Не Стареат) Album Mp3

Елена Велевска - Ѓердан За Душата (Песни Што Не Стареат) Album Mp3
Performer: Елена Велевска
Title: Ѓердан За Душата (Песни Што Не Стареат)
Style:Folk
Released: 2006
MP3 album szie: 1275 mb
FLAC album size: 2577 mb

Tracklist

Не Си Го Продавај Кољо Чифликот
С' Каменички Фрлат
Судбо Моја
Си Заљуби Џефа
Мајко Една Си На Светот
Јоване
Праша Ли Тинке Мајка Ти
Да Знаеш Мори Моме - Отвори Ми Бело Ленче
Среде Скопје
Болна Е Легнала
Од Умот Се Подузгубив
Елено Ќерко
Тргнало Ми Лудо Младо
Деспина
Што Да Правам, Што Да Чинам
Черешна Се Од Корен Корнеше
Ах, Каде е Мојто Либе
Среќата Со Пари Не Се Купува
Болен Лежи Млад Стојан
Давај Ме Мила Мамо

Versions

CategoryArtistTitle (Format)LabelCategoryCountryYear
noneЕлена Велевска Ѓердан За Душата (Песни Што Не Стареат) ‎(2xCDr, Album)Records СенаторnoneMacedonia2006
CD02/08Елена Велевска Ѓердан За Душата (Песни Што Не Стареат) ‎(2xCDr, Album, RE)Records СенаторCD02/08Macedonia2007

Short intro

About Performer